Projekt - Byg dit portfolio

Udklip af projektets forside Udklip af projektets menu-oversigt

Hvad har jeg lært under forløbet?

Jeg lærte hvor vigtig det er med brugertest, og bruge forskellige typer. Jeg opdagede at mange af de problemer man havde (fx i forhold til layout) kan man finde løsninger på, når man ser hvordan en anden person ville bruge appen, eller hvordan de vil finde frem til en given side. Derudover fik vi nogle værktøjer til idéudvikling, hvilket gjorde at jeg meget bedre kunne stå inde for det jeg havde valgt.

Hvordan hænger det sammen med mit forhåndskendskab til emnet og denne opgavetype?

Førhen har jeg altid været god til at gå direkte fra brainstorm til produktion. Jeg har virkelig fundet ud af hvor vigtig det er at lave f.eks. moodboads, wireframes, sitemaps, flowcharts osv. Da det bliver nemmere at skabe det, meget mere velovervejet og nemmere at holde inde for en tidsramme.

Hvad forventede jeg at lære?

Jeg forventede ikke at lære så meget andet end at blive bedre til Illustrator, da jeg gerne ville have mere detaljeret figurer med end bare navigations ikoner. Jeg havde ikke tænkt over hvor nyttig de redskaber, vi havde fået, egentlig var.

Hvad har jeg mere brug for at lære?

Jeg skal helt klart blive bedre til at bruge idéudvikling og Informationsarkitektur.

Hvad vil jeg foretage mig for at komme til at lære dette?

Jeg kommer til at være meget mere struktureret i hvornår idéudvikling begynder og slutter, og hvornår jeg begynder at kode eller programmere.