Projekt - Byg en app

Skærm billede af XD prototype Udklip af illustrationer fra projektet

Feedback

Meget flot opgave med alle de rigtige ting inkluderet. En god dokumentation som viser fremskridt og proces for hvad du har lavet og et rigtigt godt layout. Overvej om du skulle lave layoutet i skærmformat i stedet, da der ikke er nogen som printer dem ud længere, men den er meget let at læse og overskueligt sat op. Alt dokumentation er lige i skabet og er veludført og det er præcis sådan en opgave skal tilgås. Det er flot at se al din grafik i analog form med skitser på papir og frem til det færdige digitale produkt du når hen til. FlowChart er også godt lavet og viser lige den progression du vil have brugeren igennem.
Særdeles godt at du får lavet to tests og vedlagt resume af dem.
Appen er særdeles nem at navigere i og har en flot dybde med meget indhold. Den er lys og behagelig i tonen som indbyder til noget sjovt og noget som brugeren gerne vil bruge tid på. Ikonerne er dog lidt forskellige i stregtykkelsen på din menu, så det ser ud som om de ikke hører til i samme serie af grafik. Prøv at gøre dem lige tykke/store når du arbejder med ikoner.

Reflektion

  • Hvis jeg skulle arbejde videre med appen, så ville jeg overveje om hvor vigtigt ”nyheder” siden er for appen. Da det ville kræve meget tid at lave artikler. Man kunne i stedet for at lave videnskabelige artikler lave noget ”information” eller lign måde at formidle information om vigtigheden i at lave øvelser.

  • Derudover skal der måske undersøges lidt omkring, om folk mener om at dele sin træning.

  • Der skal selvfølgelig mange flere øvelser og træningsprogrammer i. Og man skal have mulighed for at oprette sit helt egen unikke træningsprogram og ikke kun standarderne.

  • Jeg har opdaget af hudfarven på pigen ser underlig ud når jeg tester appen på min mobil. Og at de valgte skrifttyper ikke kan vises, så det vises bare i default font.

  • "knapperne" i lokalnavigationen i profilen skal være større.