2. semesters eksamen
KaffeFix

Udklip af forsiden af Kaffefix hjemmesiden Udklip af en artikel på KaffeFix's hjemmeside

Udfordring / Opgaven

Skab indsigt i et tema som vi selv skulle stille op med. Hvor brugeren kan opleve et involverende digitalt univers, som giver sig i kast med at iscenesætte læreproccesser i de forskellige former (blogs, tutorials, videoes, podcast, social media, forums, quizess osv.).
Semesterets store emner var CMS Wordpress, Design Thinking, programmering med Javascript, interface design med Bootstrap, infografik samt Adobe Premiere Pro, Adobe Indesign og Bannerstack


Vores projekt

Til min 2.semesters eksamen på Multimediedesign var jeg i gruppe men én anden medstuderende. Da vi fik opgavebeskrivelsen, blev vi hurtigt enige om at vi gerne ville lave noget med opskrifter. Hurtigt kunne vi se at en hjemmeside omkring kaffe var det vi bedst kunne finde inspiration og arrangement til.


Problemformulering

Hvis man går på nettet og skal søge efter viden om kaffe, så ender man på et hav af forskellige sider. Enten kan man finde privatpersoner, som meget nørdet og detaljeret forklarer om en kaffemaskine. Eller man kan finde generelle og overordnede artikler fra forbrugsmagasiner som f.eks Samvirke. Hvis man så finder noget konkret, så er der stor chance for at det ikke står på dansk. Derfor vil vi gerne skabe en samlet hjemmeside/e-magasin for alt inden for kaffe. Noget til dem som skal bestemme sig for en kaffemaskine. Noget for dem som vil vide mere om fairtrade kaffe. Og noget for dem som egentlig ikke bryder sig om kaffe, men som gerne vil være en del af kaffe-fællesskabet.

De første skitser af wireframes til forsiden