Take off


Kort om projektet

Formålet med denne undervisningsforløb var, at vi skulle prøve at arbejde sammen med elever fra serviceøkonom uddannelsen (SER). SER grupperne udarbejdede et brief hver, som forklarede et restaurantkoncept de gerne udarbejde sammen med en multimediegruppe (MUL). Samtidig skulle MUL grupperne lave en form for pitch om personerne I gruppen. Vi filmede og klippede en video sammen. Derefter skulle alle grupperne for hver uddannelse prioritere, hvilke grupper de allerhelst ville samarbejde med.
Da grupperne var sammensat, skulle vi, I samarbejde, udarbejde restaurantkonceptet. Med mindst én video, banner samt ekstra til præsentation. Undervejs skulle vi pitche idéen til lærerne, og forløbet endte med en præsentation til alle multimediedesigner eleverne.

indsæt beskrivelse

Refleksion

Forløbet var et af de bedste I dette semester, set på undervisningsmetoden. Bl.a. at vi som multimedie gruppe snakkede om vores forventninger og hvilke egenskaber vi hver især havde, inden vi overhovedet vidste, hvilken restaurant vi skulle arbejde med.

At skulle arbejde med nogle som kommer med en hel masse andet I kufferten end en selv er altid givende. Men det kan også betyde at det nogle gange kan være svært at gennemskue hinandens idéer. Så jeg fik nogle erfaringer med at vise sine idéer visuelt, uden nødvendigvis at snakke så meget om hvordan det teknisk skal løses, da det forvirrer mere end det gavner.

Udklip af udvilkingen af logoet
Udklip af udvilkingen af logoet