Hemmeligheden


Baggrundshistorie

Hammermøllens teatergruppe satte i 2019 forestillingen ’Hemmeligheden’ op. I den forbindelse var jeg en del af PR gruppen, hvor jeg lavede indhold til de sociale medier. Vores primære mål var at komme ud til så mange som muligt, så vi kunne sælge en masse billetter. Tidligere har teatergruppen ikke haft så megen synlighed på SoMe, så det var en markant stigning vi opnåede i forhold til følgere og tilskuere.

Personligt stod jeg for at tage en masse billeder under prøverne samt lave videoer af instruktøren, korlederen, manuskriptforfatteren og kostumeafdelingen. Videoerne havde til formål at fange brugernes opmærksomhed, og for at forklarer lidt om årets stykke.

Hvem er Hammermøllens Teatergruppe?

Taget fra deres hjemmeside

"Hammermøllens Teatergruppe har til formål at fremme interessen for lokal-historisk amatørteater, herunder at medvirke til, at der skrives og opføres forestillinger med lokalhistorisk islæt på Hammermøllen i Hellebæk.

I 1988 så det første egnsspil dagens lys. En af årsagerne var, at man rundt omkring i Nordsjælland havde stor succes med historiske friluftsspil. Hellebæks historie var allerede kendt igennem årsskrifter udgivet af Hellebæk Aalsgaard Egnshistoriske Forening. Og 1988 var et naturligt valg, fordi Christian 4. blev fejret over hele landet i anledning af 400 året for hans kroning."